DCA 2020 Bonus med Kicki Westerberg

Gör det bästa av din tid i Amy Porterfields Digital Course Academy. Med Kickis DCA bonus så får du stöd och kunskap som ger dig det lilla extra under 12 veckor.

JA TACK - till AMYs väntelista inför 2021

När du klickar på länken förs du vidare till AMYs sida för att läsa mer och anmäla dig. Du sp¨åras då av min partner länk så att du kan få din bonus. Kursen för 2020 har nu startat, du kan skriva upp dig på väntelistan inför nästa gång dörrarna öppnas.

Tänk om...

Om 12 veckor, då är du färdig, du har fixat det. Du har din kurs färdig, inspelad och redo att lanseras. Klar att levereras till dina idealkunder för att sprida ditt budskap.

Om 6 månader då har du lanserat din kurs igen, du har förfinat ditt budskap och förbättrat din kurs.

Men du, det är en bit dit. Och den här typen av resor görs bäst med sällskap. Jag vet hur det är för jag har själv gjort resan. Nu vill jag ge dig ett extra stöd med min DCA Bonus.

Så här funkar det...

Det jag erbjuder här är ett BONUS paket till dig som köper Amy Porterfields DCA 2020. Du får alltså allt som ingår i hennes kurs plus mitt bonusinnehåll. Det kan inte köpas separat och finns bara tillgängligt en gång per år. (Totalt värde BONUS 11 295 kr)

01

HUR? - anmäl dig via min länk

Du anmäler dig via länken på den här sidan så att är du säker på att du registeras via min partner länk. Då kommer du att automatiskt få del av mitt bonuspaket tillsammans med allt innehåll i DCA. Mellan 6-9 september hamnar du på väntelistan för DCA 2020.

02

12 gruppträffar med Kicki

Under den period som DCA pågår så träffas vi en gång per veckan. Där kan du bolla frågor med mig och de övriga deltagarna. Vi utgår i från kursplanen i DCA och jobbar tillsammans under perioden. Träffarna sker på Zoom och vi har en privat FB grupp där ni kan stötta varandra.
DCA och gruppträffarna startar oktober 2020. (Värde 5 400 kr)

03

POM Excellens Framework™

En workshop där jag lär dig hur du skapar innehåll som verkligen når fram till dina kunder. Genom att identifiera olika lärstilar och ser till att alla får sitt är du säker på att eleverna i din kurs tar till sig ditt budskap. PS metodiken funkar lika bra vid föreläsningar, livesändningar och till allt skrivet material. Workshopen hålls digitalt i oktober. (Värde 1 995 kr)

04

SNABBHETSBONUS!

De 5 först anmälda via min länk får en 90 minuter personlig karta med mig. Ett enskilt möte där vi tittar på DIN väg framåt och gör en karta för dig & din business. Vi utforskar hur du kan bygga ditt drömföretag både online och offline. Allt på det sätt som passar dig.
Perfekt som komplement till DCA. (Värde 3 900 kr)

I en anda av full öppenhet, om du köper DCA via min länk så får jag en provision. Det är en anledning till att jag lägger ner både tid och energi för att skapa något extra till dig nämligen DCA Bonus med Kicki. Din framgång är viktig för mig, därför så rekommenderar jag bara tjänster och program som jag själv använder mig av i mitt eget företag, och DCA Digital Course Academy tillhör den skaran.

Vad kommer vi att fokusera på hos mig?

STÖD

Du som känner mig vet att jag pratar mycket om hur viktigt det är med stöd av andra företagare. Vi gör resan tillsammans men var och en på sitt sätt.

GEMENSKAP

Både i mina egna grupper och i grupper jag själv varit elev har jag hittat både vänner och nya samarbetsparter. Att bygga ett nätverk av andra som jobbar online är ovärderligt.

EXTRA KUNSKAP

Workshop och extra kunskap av mig och utbyte av de andra under resan ger dig en extra knuff i rätt riktning. Och du, min morfar sa alltid att "kunskap är aldrig tung att bära"

Ja tack - till Amys väntelista inför 2021

DIN VÄRD - Kicki Westerberg - 🦅 Transformational Biz Coach

Jag är revisorn som hoppade och skapade ett liv i frihet som Ekonomisk PT. Numera jobbar jag som 🦅 Transformational Biz Coach digitalt över hela landet. Mitt företag är uppbyggt runt det som är viktigt för mig nämligen frihet och kreativitet. Jag brinner för att hjälpa passionerade entreprenörer att skapa sina drömföretag & liv genom intuition & energier i balans. Jag handleder intuitiva coacher som går sin egen väg genom bättre business.

Under mer än 20 år drev jag ett lönsamt tjänsteföretag inom redovisning och revision. Jag har också hjälpt andra att gå samma väg och skapat min process baserat på mina erfarenheter. Under de senaste åren har jag speciellt fördjupat mig i mindset som är en framgångsfaktor för ett lönsamt och hållbart företagande.

Jag är expert på digitala affärsmodeller. Min mer formella kompetens är Diplomerad Coach, Certifierad NLP Business Master Practitioner, Certifierad Money Mindset Coach, fd Godkänd Revisor och Auktoriserad Redovisningskonsult. 

Författare till boken Bygg ditt drömföretag , utgiven på Roos & Tegnér september 2017. Medförfattare till antologin Skapa ditt drömliv - hur självsabotörer blir självhjälpare. utgiven på Ordberoende förlag - jan 2018

Om du är nyfiken på ännu mer om mig läs mer här

Är du redo för en höst med energier i balans?

I en anda av full öppenhet, om du köper DCA via min länk så får jag en provision. Det är en anledning till att jag lägger ner både tid och energi för att skapa något extra till dig nämligen DCA Bonus med Kicki. Din framgång är viktig för mig, därför så rekommenderar jag bara tjänster och program som jag själv använder mig av i mitt eget företag, och DCA Digital Course Academy tillhör den skaran.